Könnyedén szárazon tartható kutyafekhely

A kutyák esőben és hóban is szeretnek szaladgálni, de nekik is szükségük van egy száraz kuckóra. Ha esik az eső, akkor hogy tartod szárazon kedvenced helyét? Cserélgeted a takarókat? Mondok egy jobbat: A Huppanjbele babzsák kutyafekhely egyik legszuperebb tulajdonsága, hogy vízálló.

Ha a vizes kutyus ráheveredik, utána egyszerűen szárazra törölheted, nem lesz a belseje nedves, nem lesz kellemetlen a szaga, és a szőr sem tapad rá. Ha a kutyusodat megajándékozod egy ilyen párnával, akkor nem kell attól tartanod, hogy csak a te foteledben fogja jól érezni magát.

A kutyáknak, cicáknak készült babzsákok töltőanyaga ugyanaz, mint amiben te is heverészhetsz. Ugyanolyan kényelmes, de a külső huzat más rajta. A testet tökéletesen alátámasztja, hőszigetelő és könnyen tisztán, szárazon tartható. Megkíméli az állatokat az öregkori ízületi bántalmaktól.

A Huppanjbele webáruház cica és kutyafekhely kollekciójában 18 színből, és különböző méretekből választhatod ki háziállatod új ágyát. Könnyű lesz, és kül- és beltéren egyaránt használhatod. Ha a Fogd és vidd termékek közül sikerül választanod, akkor 10% kedvezményt kapsz, és azonnal kiszállítjuk. A mosható babzsák párnák a Te életedet is megkönnyítik, és házi kedvenced sem fogja kutyául érezni magát.