Milyen hőmérsékletnél érdemes kutyamellényt adni a kedvencünkre?

Ha szereti az állatokat és esetleg tart is otthon egyet vagy többet, biztosan smeg akar adni neki minden kényelmet. A K9 kutyamellény esetében kivehető úszóbetétetek segítenek a kedvenceknek a víz felszínén maradni. A betétek számának növelésével, illetve csökkentésével optimalizálható az állat terhelése. Érdemes tudni, hogy a szárazföldön nyomáselosztó hatásuknak köszönhetően, ezek a betétek megkönnyítik a kedvence emelését, így rehabilitációs kellékként is funkcionál. A K9 kutyamellény szabadalmaztatott magyar fejlesztés.

Ezzel a termékkel több állatot is biztonságban lehet vízparton,vagy bárhol sétáltatni, úsztatni, nem kell attól tartani, hogy a kedvencének baja esik. A vízből való kiemelést vagy az edzés alatti irányítást egy erős fogantyú, illetve póráz rögzítésére alkalmas szolgálókarika biztosítja.

A K9 kutyamellény úszóbetéteinek száma változtatható, így nagyszerűen alkalmas edzés jellegű úsztatáshoz is. Ez a kiváló kellék fantasztikusan illeszkedik az állatok anatómiai felépítéséhez, mérettől és fajtától függetlenül kényelmes viselet. A K9 kutyamellény fényvisszaverő anyagának köszönhetően, a szárazföldi séták is biztonságosabbak lesznek. A termék semmilyen módon nem akadályozza, nehezíti az állat mozgását, viszont könnyebbé teszi a vízen maradását. A kedvencek mozgásánál is nagyon fontos betartani a fokozatosság elvét, ezt pedig kiválóan segíti ez a nagyszerű termék. Lelkesen úszó állatok esetében is fontos, hogy elkerülje az esetleges túlerőltetést, mert az úszásba belefeledkezett állatok nem mindig jelzik, ha már elfáradtak.

A K9 kutyamellény remek választás, amikor tapasztalatlan állattal szeretné megkedveltetni a vizet, ráadásul a kánikulában, valamint a fagyban is biztosíthatja vele kedvence megfelelő védelmét. A weboldalakon is megrendelhető ez a kiváló kellék, így a rendelését követő néhány napon belül szállításra kerül és már indulhat is a kedvencével strandolni. A K9 kutyamellény nagyon kedvelt eszköz napjainkban, hiszen mindenki szeretné biztonságban tudni a kedvencét.