Nem olcsó mulatság, ha eltöröd az iPhone 6-os kijelzőjét

Az iPhone 6 sajnos gyermekbetegségben szenved, hiszen gyenge a készülékház kialakítása, ennek köszönhetően nagyon könnyen és gyakran törik. Sokszor előlapcserével orvosolható a probléma, hiszen az IPS LCD laminált ezért csak egyben cserélhető. Profi eszközök szükségesek a csere végrehajtásához, ezért otthon ezzel egyáltalán nem érdemes senkinek sem próbálkoznia. Ma már nagyon sok helyen vállalják el a javítást, de azért alaposan körbe kell nézni az árak és a szolgáltatás tekintetében is.

Az árak az iSamuraiban megfizethetők

Érdemes előzetesen tájékozódni a különféle iPhone készülékek javítási költségeiről, de az iPhone 6 kijelző csere jelenleg 27 990 forintba kerül. Maga a javítás maximum 1 órát vesz igénybe, így akár napközben is be lehet ugrani a West Endbe található üzletbe. Amíg a telefon javítás alatt van, addig nyugodtan megebédelhetünk, vagy megihatunk egy jó erős feketét, de még arra is van idő, hogy shoppingoljunk egy kicsit. Visszatérve a mumusra, azaz a törött kijelzőre talán hasznos információ mindenkinek, ha elmondjuk hogyan is épül fel. Összesen 3 részből áll és a legfelső borítás egy ellenálló és speckó üveg réteg, ennek ellenére könnyen törik. Ez a réteg rugalmasan hajlítható és ütésálló is. Az LCD panel retina HD kijelzős, 4.7 hüvelykes widescreen mérettel bír és 1334-750 pixeles.

Milyen egyéb javításokat lehet igénybe venni?

iPhone 6 esetében lehetőség van a hátlapcserére, az akkumulátor cserére, a Dock-csatlakozó cserére, meg lehet javítani a bekapcsoló gombot, javítani lehet a home gombot, ki lehet cserélni a beszéd hangszórót, a hátsó kamera is cserélhető. Ezen felül szenzor kábel, előlapi kamera, csengőhangszóró, rezgőmotor, töltésvezérlő, táp IC, Touch IC, Wi-Fi és még sok minden más is cserélhető. A javításoknál figyeljünk arra oda, hogy garanciát is vállaljon a javításra a kiszemelt cég. Az iSamurai-ban még senki sem csalódott, hiszen gyorsak és náluk a tökéletes ügyfélkiszolgálás az első.