Mindenhol esztétikusak a különleges tapéták

A lakásfelújítás nem csak az anyagi ráfordítás miatt lehet nehézkes, hanem azért is, mert sokan nem tudják eldönteni, pontosan milyen irányba is szeretnének haladni, és miféle végeredményt várnak.

Azonban egyre többen értenek azzal egyet, hogy a különleges tapéták leválthatják a megszokott festéket, már csak azért is, mert ezek sokkal jobban néznek ki, kevésbé látszik meg rajtuk az idő múlása, és szinte mindenhol kiemelik az adott helyiség sajátosságait.

Hazánkban is futótűzként terjed a különleges tapéták középnehéz fajtája. Talán ez annak is tulajdonítható, hogy a magyar szaküzletekben és webshopokban ennek óriási választéka található meg. A piackutatás is igazolta, amellett, hogy ez nagyon kedvelt, a különleges tapéták ezen verziója teszi ki a ma alkalmazott falkárpitok döntő többségét.

Ennek az átlagos vastagsága 0,2 – 0,7 mm-re tehető. A bő választék révén igen széles alkalmazási lehetséges, számtalan megoldási lehetőséggel. A különleges tapéták igen gyakran pénztárcabarát jelleggel bírnak, ami a vásárlásnál mindenképp mérvadó.