Mutatós és egyben kényelmes férfi pizsama

Alapvetően a pizsama tényleg nem a legszexibb öltözet. Azonban, ha a férfi pizsama kifejezés hallatán, csak az divatjamúlt, már-már ciki hálóruha jut az eszébe, akkor bizonyára még nem ismeri az Adora kínálatát. Itt ugyanis modern férfi pizsama is kapható, ami jól illik a mai kor, trendi és fiatalos úriembereihez, így a kényelmes alvás és pihenés javára nem kell lemondani a jó megjelenésről és a komfortérzetről.

Ha a párja inkább a régi, kopott pólóiban aludt csak azért, hogy ne kelljen ódivatú férfi pizsamába bújnia, akkor lepje meg egy mai elvárásoknak megfelelő szettel! Ehhez csak be kell lépnie az adora.hu webáruházba és kiválasztania a megfelelő kategóriát. Ha eddig eljut, akkor máris megláthatja, hogy egy férfi pizsama is mutathat jól.

Sőt, kedvese lefekvés előtt és felkeléskor úgy nézhet ki ezekben, mint egy végtelenül laza, de nagyon sármos modell, hiszen az itt kapható öltözetek nemcsak a kényelem, hanem a jó megjelenés szempontjait figyelembe véve készültek. Ugyanakkor, az Adora munkatársai arra is odafigyeltek, hogy kínálatuk ne csak a férfiak, illetve az átlagos testalkatúak kedvére tegyen, hanem például a teltebb idomokkal megáldott hölgyek is találhassanak maguknak megfelelő termékeket.

Például a nagyméretű fürdőruha verziók lehetővé teszik, hogy azok is magabiztosan mehessenek strandra, akik nem a mostani, nádszálvékony szépségideálnak felelnek meg. Hiszen egy szép fürdőruhában bárki nézhet ki jól, csak a megfelelő modellre van hozzá szüksége. Általában ehhez nem elég, hogy bármelyik verziót nagyobb méretbe gyártsák, hanem a nagyméretű fürdőruha speciális megoldásaira van szükség.

Ilyen például a megvastagított pánt, hiszen a teltebb nők, általában mellben is erősebbek, így kell a plusztartás. Vagy idetartozik a magasított derék is, hiszen egy kerekebb hason, fenéken nem fog jól mutatni az apró bugyi, mert állandóan csúszkálni fog. A nagyméretű fürdőruha tehát úgy van kialakítva, hogy az extra igényeknek is eleget tegyen, ezzel növelve a magabiztosságot és a komfortérzetet.