Raktári polc nagy terhelhetőséggel

A HI 280 technológiájának és kialakításának köszönhetően, minden megrendelői igény kielégíthető. A raktári polc számos kritériumnak kell eleget tegyen, hiszen csak ebben az esetben oldható meg a különféle áruk megfelelő tárolása.

A raktári polc kevés alkatrészből áll, éppen ezért olyan egyszerű összeállítani. Keresztmerevítőre nincs szükség, mégis teljesen stabil rendszert fogunk kapni végeredményül. Az összeszerelés nem vesz sok időt igénybe, így a határidők betartása nem fog gondot okozni. Természetesen a csapat szakértelme is garantálja a kifogástalan végeredményt.

A raktári polc minden eleme egy automatizált gyártórendszeren kerül legyártásra. Az állványok felhasználhatósága rendkívül sokoldalú, éppen ezért nem számít, hogy mit szeretnénk tárolni. Automatizált raktárakban is alkalmazható, amikben például repülőgéphez vagy autókhoz alkatrészeket tárolnak.

A HI 280 rendszer nagyszerű kivitelezésnek számít a maga kategóriájában. A kimagasló anyagminőség nagy teherbírással jár együtt. A raktári polc terhelhetősége, akár 400 kg is lehet.