Teafaolaj sampon normál hajra, több mint 100 hatóanyaggal

Az ember szociális lény, szeret közösségbe élni. A civilizáció fejlődése során, kialakultak azok a viselkedési szabályok, amelyek maghatározzák az elvárt modort és külalakot, amikor egy személy megjelenik a közösségbe. A tisztálkodás a civilizált viselkedés egyik meghatározó alapköve. Nemcsak illik, hanem egyenesen követelmény a tiszta, ápolt állapot. A haj egész napos gyűrődésnek van kitéve, hol porban, hol esőben kell próbát tegyen. A teafaolaj sampon normál hajra csak egy a sok választható lehetőségek közül, amelyek biztosítják a helyes hajápolást.

Rengeteg választási lehetőség között kell meghozni a helyes döntést, ezért érdemes egy kicsit behatóbban tanulmányozni, hogy mit biztosít ez a sampon. Bármilyen hajról is beszélünk, a helyes hajápolás onnan kezdődik, hogy első helyre kell helyezni a természetes anyagok használatát. A kémiailag előállított vegyületeknek, mindig van valamilyen mellékhatása. Ezt egy természetes kivonatból készült samponról soha nem lehet elmondani. A teafaolaj sampon normál hajra két fontos alkotóelemre támaszkodik.

A teafaolaj kivonat több mint 100 hatóanyagot tartalmazó illóolaj, amelyeknek együttes hatása gátolja a gyulladásos tünetek megjelenését, enyhíti a viszkető bőr érzetét és nem utolsó sorban, helyes mederbe tereli a fejbőr faggyútermelését. A teafaolaj nemcsak hűsít, hanem gyógyít is, orvosilag bizonyították a fertőtlenítő hatását, karbantartja a fejbőr és a hajhagymák optimális működését. A teafaolaj sampon normál hajra második fontos összetevője a rozmaring illóolaj.

A rozmaring ősidők óta ismert nyugtató hatásáról, teákban, tinktúrákban elmaradhatatlan alapanyag. A rozmaring illóolaj a teafaolaj sampon normál hajra összeállításában is hasonló okból került. A sampon enyhe masszírozásával, a rozmaring illóolaj a fejbőrbe kerül, nyugtató kellemes hatását kifejtve. Ezen kívül, a rozmaring olaj táplálja a hajhagymákat és serkenti az egészséges anyagcserét. Mint minden sampont, ezt is helyesen kell használni, 2-3 percig a fejbőrbe kell masszírozni, hogy legyen ideje kifejteni a hatását.