A jégkockatartó sohasem látott formái

A jégkockatartó remek ajándék
A jégkockatartó remek ajándék

Rohamosan közeledik a nyár és a nagy meleg miatt egyre nehezebb lesz túlélni a napokat. Sokszor igazi megváltást jelent a jégkockatartó, hiszen el sem tudjuk képzelni, hogy melegen fogyasszuk el az italunkat a forróságban. Az oldalunkon nagyon kreatív és jópofa tartókat rendelhet, amelyeket nemcsak otthoni használatra ajánlunk, hanem ajándékba is nagyon jónak bizonyulnak.

Egy szülinapi bulin például kifejezetten feldobhatjuk az italokat egy különleges jégkockával. A megszokott kockák számos más formában is megérkeztek hozzánk, úgyhogy érdemes szétnéznie a jégkockatartó kategóriában. Egy cápauszony, smiley, halálfej, bomba, pisztoly vagy kacsa mind olyan formák, amelyek látványossá varázsolják az italt.

A kreativitás felsőfokával találkozhat nálunk, hiszen még Sikolyos vagy Titanic jégkockatartó is megvásárolható. Mivel nyáron amúgy is elkerülhetetlen a jégkocka rendszeres használata, miért ne dobná fel egy kicsit az italt? Csak egy kattintás és meg is rendelheti a jobbnál-jobb termékeket!