Látványban és teljesítményben is erős az új PS4 Pro

Nagyon fontos a játékélmény és sok esetben ez nem a grafikán múlik. Viszont az a cég, amelyik szeretne versenyben maradni a konzoljával, növelnie kell annak teljesítményét. A PS4 Pro egy igazán erős vas lett. Teljes mértékben megfelel a mai kor igényeinek. Magkapta a 4K és a HDR támogatást is, ráadásul a tervezők a dizájnon is alakítottak egy kicsit és a DualShock kontrollel is kapott egy új fénycsíkot.

Ez így már egészen csábítóan hangzik, főleg, hogyha számba vesszük az elkövetkező játékmegjelenéseket. Kihagyhatatlan ajánlatnak számít, egy PS4 Pro. Aki gamer körökben forog, az tudja, hogy milyen nagy viták szoktak zajlani a táborok között. Van, akik inkább a Microsoft újdonsült erőművét szeretik, az Xbox One X-et, azonban sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy felesleges a plusz erőforrás, hogyha nincsenek exkluzív címek. Ha valamiben, akkor ebben mindig is az élen járt a Playstation csapata. Az előző években bebizonyították, hogy ügyes megoldásokkal, olyan látványt lehet elérni, amit eddig még nem láthattak a veterán gamer-ek sem.

Elég csak arra gondolni, hogy a Naughty Dog fejlesztői gárdája mit művelt az Uncharted 4-ik részével. Ilyen részletes akció-kalandjátékot még nem láthattunk. Hála a PS 4 Pro technikai megoldásainak azonban feledhetetlen élményben lehet része, aki a végigjátszás mellett dönt. De ha ez még nem lett volna elég, akkor a Sony tovább folytatta az ámokfutást és ismét pusztító csapást mért a többi konzolra, amikor megjelentette a Horizon Zero Dawn nevű játékát.

Azóta szinte minden konzolos játékot ezekhez hasonlítgatnak, hogyha grafikáról van szó. A PS4 Pro már bizonyított, de még mindig tartogat meglepetéseket. Aki valami ropogós címre vágyik, amit nem játszhat más platformon, kizárólag ezen, az ismét belebújhat a görög félisten Kratos bőrébe, hogy végigverekedje magát, ezúttal az északi népek mitológiájából jól ismert szörnyeken, isteneken, démonokon és mindenféle túlvilági lényen az új God of War- ban. A hangulathoz nagyban hozzá fog járni a PS4 Pro kiváló grafikai teljesítménye, amit alaposan kihasználtak a fejlesztők.