Feledhetetlen élményeket kínálnak a kerti grillek

kerti grill

Bár legfőképpen a téli hónapokban szeretnek az emberek a tűz közelében lenni, azért vannak olyan esetek, hogy ezen élmény nyáron is élvezhetővé válik. A meleg hónapokban a kerti grillek azok, amik valódi slágerterméknek számítanak. Remek közösségi élmény a családdal, barátokkal összegyűlni, majd készíteni valami finomságot nyílt láng felett. Minden ételnek jobban kijön ilyen formában a sajátos aromája.

Természetesen ehhez kiváló tüzelőre és tűztérre van szükség. Az elmúlt évtizedekben a kerti grillek több típusa született meg és vált elérhetővé. Faszenes, elektromos és gázas rendszerek egyaránt kaphatók a nagyáruházak kínálatában.

A Benkel termékek azonban adnak valami pluszt. A felépítés már alapból egyedi. Az keretre szerelt kerti grillek könnyedén mozgathatók és asztal veszi körbe. Úgy lettek kiképezve, hogy szalonnasütésre, klasszikus, rácsos grillezésre, bográcsozásra, de még kürtőskalács készítésre is megfeleljenek. Igazi univerzális tűztér, amit mindenki tud rendeltetésszerűen használni a szabadban.

A beépített kandalló gondoskodik a szép látványról és jó melegről

A kerti partik után viszont megéri kicsit a benti meleg biztosítására koncentrálni a magas minőségű alapanyagokból készült beépített kandalló üzembe helyezésével. A tűz azon túl, hogy fűtésre alkalmas, még csodás látványt is kínál. A szinte mindent elemésztő lángok varázslatos tánca jóformán megunhatatlan. Az ablakból nézhető a hóesés, miközben a sarokba tekintve a beépített kandalló biztonságában lobog a tűz és fűti a légteret. Ezek az ellentétek valami borzongatóan kellemes élményt nyújtanak.

A felhozatal széles, amiben elérhetők a légfűtéses, sütős, többajtós, sarok, vízteres, modern, konvekciós, hátsó tüzelőajtós kandallóbetétek egyaránt. Mindez pedig csak egy része a teljes kínálatnak. A beépített kandalló a hozzá remekül illeszkedő burkolattal a helyiségek ékévé válik. A professzionális füstelvezetés és külső légbevezetés révén maximális biztonság mellett használható ki a tűzterek minden előnye, akár a teljes lakás fűtését tekintve. A közvetlenül a gyártótól származó termékek nem okoznak csalódást.