Hihetetlen kaland a Csillagok között

Az embert mindig is érdekelte a körülötte levő világ megismerése. Minél többet fedezünk fel a közvetlen környezetünkből, annál többre vagyunk kíváncsiak és annál messzebbre vágyunk. Hasonló témát dolgoz fel a Csillagok között című nagysikerű amerikai mozifilm is.

Bár itt nemcsak a puszta kíváncsiság hajtja a felfedezőket a galaxis távoli zugaiba, hanem az emberiség megmentése is. A Földbolygó haldoklik és az emberiség számára új otthont kell keresni, ha túl akarják élni szülőbolygójuk pusztulását.

Ezért néhány bátor férfi és nő hatalmas feladatra vállalkozik, hogy új otthont keressen valahol a távoli csillagok között. Ez életveszélyes feladat, hiszen olyan területre kell merészkedjenek, ahol ember azelőtt még sohasem járt.

Nem tudhatják, hogy mire számíthatnak, vagy visszatérhetnek még valaha a Földre. A Csillagok között egy olyan film, amit minden sci-fi rajongónak látni kell. A neves Oscar-díjas színészeket is felvonultató alkotást, sok kritikus az évszázad leglenyűgözőbb filmjének tartja.