Klímaszerelés kompromisszumoktól mentes minőségben

klímaszerelés - ujbudaklima.hu

A tapasztalat azt mutatja, hogy a klímaszerelés abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha a választott berendezés prémiumszínvonalat képvisel az anyaghasználatában és a kialakításában is, illetve a telepítést végző cég kifogástalan szakmai renoménak örvend.

Klímaszerelés – egyre népszerűbb szolgáltatás

A klímaszerelés egyre szélesebb körökben hódít, természetesen nem véletlenül. Nemcsak új épületek építésénél, de felújításoknál is rendre terítékre kerülő szolgáltatásról van szó. Az igazán minőségi berendezésekkel ugyanis nemcsak a nyári kánikula tikkasztó napjain frissülhetünk fel, de a téli mínuszok közepette is komfortos meleget teremthetünk az otthonunkban. Tehát a klímaszereléssel a kettő az egyben elve alapján, a hűtés és a fűtés is megoldottnak tekinthető a háztartásban.

Akikben lehetetlen csalódni: Újbuda Klíma

Az Újbuda Klíma szakértői gárdája pontosan azt a minőséget szervírozza a számunkra, ami igényes megrendelőként megillet minket. A minősített, komoly szakmai múlttal rendelkező klímaszerelő szakemberek kedvező határidőre végzik el a munkát, ráadásul kitűnő ár/érték arányt is biztosítanak.

Milyen élettartamra számíthatunk?

Gyakorta felmerülő kérdés a megrendelők részéről, miszerint a vásárolt, illetve telepített klíma várhatóan milyen élettartammal üzemel majd. Nos, ha a klímaszerelés kerül terítékre, a minőség terén támasztott elvárásainkból nem engedhetünk. A vásárolt klíma üzemelhet ugyanis néhány hónapig és akár két évtizedig is, attól függően, hogy milyen minőséget képvisel, illetve a felhasználók mennyire fektettek hangsúlyt a rendszeres szervizeltetésre. A szakemberek véleményét megfogadva mindenképpen tartózkodjunk az úgynevezett „noname” márkák gyártmányaitól – ezek minősége erősen megkérdőjelezhető.

Fűtés klímával – a zöld megoldások útján

Ahogy azt a fentiekben már megjegyeztük, klímával nemcsak hűteni, de fűteni is kiválóan lehet. A fűtés klímával nemcsak rendkívül praktikus, de egyben gazdaságos módot is kínál a lakás kifűtésére. Ha kompromisszumoktól mentes minőségre vágyunk, a Hisense Energy Pro 3,5 kW split klíma garantáltan jó szolgálatot tesz a számunkra. A fűtés klímával, különösen ezen modell esetében igazán előnyös: energiaosztálybeli besorolása szerint egy minden ízében minőségi, A+++-os darabról beszélünk.

Fűtés klímával – komfort mindenek felett

A Hisense szóban forgó modellje okos berendezés – nemcsak a hagyományos távirányítós módszerrel üzemeltethetjük, de az okostelefonunk segítéségével is, sőt, akár hangvezérléssel is! A gyakorlatban tehát néhány szavunkba kerül csupán, és kis időn belül az otthonunkban kellemes meleg uralkodik. Az pedig már csak hab a tortán, hogy e klíma működésében is roppant csendes, abszolút nem emeli a zajszintet a lakásban. Végül, de korántsem utolsó sorban, a Hisense ezen modellje az esztétikai elvárások vonatkozásában sem vall szégyent. Bár általában nem ez a legfontosabb kritérium egy légkondicionálóval szemben, azért nem árt, ha a telepített berendezés harmonikusan belesimul az otthonunk kialakított dizájnjába – a Hisense Energy Pro 3,5 kW split klíma pedig pontosan ezt teszi.