Korlátlan internet kell otthonra

Aki válogat a különféle szolgáltatók ajánlatai között, az a hasonló csomagok havidíját szokta összehasonlítani. De nem ilyen egyszerű eldönteni, hogy melyik a legjobb internet otthonra. Ugyanis a szolgáltatók még felszámolhatnak külön díjat a modemért vagy egyszeri beszerelésért, de akár az is megtévesztő lehet, hogy a kezdeti akciós ár csak az első hónapokra vonatkozik, utána magasabb árat kell fizetni ugyanazért.

Tehát egyáltalán nem biztos, hogy az a legolcsóbb internet otthonra, amelyiknek a havidíja a legkisebb. Ezért érdemesebb az adott csomagra jutó éves költséggel összehasonlítani inkább az ajánlatokat. Azt is érdemes megfigyelni az ajánlatban, hogy van-e forgalmi díj, ugyanis egy olcsó havidíjas csomagnak elviheti az árát a forgalom után kiszámlázott összeg.

Kell internet otthonra, addig sokan eljutnak, de vajon mi volna a legjobb megoldás, ez már sok mindentől függhet. Számít, hogy milyen térségben, milyen feladatra kellene használni az internet szolgáltatást, és az sem mellékes, hogy mennyi a ráfordítható összeg.