Magas betonkerítés alacsony áron

Vannak olyan esetek, hogy egy ház lakóit zavarja a közvetlenül mellette vagy a közelébe levő tevékenység. Lehet ez ipari termelés vagy kereskedelmi tevékenység miatt megnövekedett forgalom is. Csökkentheti a zavaró hatást ha a telek köré, egy jó magas betonkerítés épül.

Ez visszaveri a forgalom zaját, meggátolja a belátást, ha sok a járókelő azon a részen. Elérhető áron telepíthető a 2,4 méter magas tele-paneles betonkerítés, 1,57 méterenként 20 828 Ft az anyagárral lehet indítani a számolást.

Kell a lezáráshoz még 1 plusz végoszlop, vagy értelemszerűen annyi, amennyi kijárat van az adott szakaszon. Amennyiben díszesebb kivitelezésre van igény, akkor lehet áttört tetejű betonkerítés készítését is fontolóra venni.

Ebből 21 463 Ft-ba kerül egy csomag, ami tartalmaz 5 tele-panelt és 1 áttört panelt, ez lesz majd a tetején. A megfelelő méretű oszlopokat külön kell megrendelni a gyártó honlapján. Ezeket kell 1,57 méterenként függőlegesen a földbe rögzíteni és közé lehet becsúsztatni a megfelelő mezőket.