Mit várhatunk az okos riasztó telepítésétől?

okos riasztó

Ha épp a lakásfelújítás izgalmas fázisában van, és sokat ad a biztonságtechnikai eszközök nyújtotta védelemre, mindenképpen érdemes komolyan fontolóra vennie az okos riasztó telepítését is. Ugyanis a személy- és vagyonvédelem e kifejezetten népszerű, megbízható módja súlyos anyagi károktól óvhatja meg Önt, a családja és a saját biztonságának szavatolásáról már nem is beszélve.

A jövő már a küszöbön: távoli betekintés, irányítás a világ bármely pontjáról

A kamerarendszerek esetében oly nagy népszerűségnek örvendő funkció, mint a távoli betekintés, illetve irányítás az okos riasztórendszerek esetében is megoldott. Ezeknek a nagyszerű tulajdonságoknak köszönhetően, bármely pontján is tartózkodunk a világnak, minden pillanatban az ellenőrzésünk alatt tudhatjuk az ingatlanunk körüli eseményeket. A távoli vezérlést a mobiltelefonunkra telepített applikáció révén oldhatjuk meg, amely közvetlen kapcsolatban van a riasztórendszerrel.

Okos riasztó – milyen lehetőségek közül válogathatunk?

Az okos riasztó idehaza is egyre keresettebb termékkör. A tapasztalat azt mutatja, a magyar gyártású MARK32 GSM mellett, a DSC és a Paradox modelljei élvezik leginkább a felhasználók bizalmát. Ez nem a véletlen műve: a felsorolt brandek rendszerei a magasfokú megbízhatóságukról, a kitűnő ár/érték arányukról és a gazdag műszaki tartalmukról ismertek.

Hogyan fokozhatjuk az okos riasztó által nyújtott védelmet?

A riasztórendszer és a távfelügyelet szolgáltatás kombinációja révén kiaknázhatjuk mindazon előnyöket, amelyek a biztonságtechnika terén jelen pillanatban elérhetők.

Végszó: megéri-e az okos riasztó telepítésében gondolkodni?

Mindenképpen! Ha a lakás okos korszerűsítése a cél, a riasztórendszer beszerelésével számos előnyre tehet szert. Abban az esetben pedig, ha kizárólag a kompromisszumoktól mentes minőséggel hajlandó megelégedni mind az adott biztonságvédelmi rendszer műszaki tartalmának, mind a telepítésért felelős cég szakmai renoméjának vonatkozásában, bátran szavazzon bizalmat az Alarmdirect profi csapatának!