Nem bonyolult a guruló állvány bérlés menete

guruló állvány bérlés

Kár keresni az alternatívákat, amikor a guruló állvány bérlés mindenkinek a rendelkezésére áll. Ezen felül pedig egy egyszerűen igénybe vehető szolgáltatás az ország számos területén. De miként zajlik a guruló állvány bérlés menete? Nem kell fájjon a feje senkinek a bonyolult ügyintézés miatt.

Pofonegyszerű guruló állvány bérlés

Tegyük fel, hogy már meghatároztuk, hogy mekkora és milyen guruló állványra lenne szükségünk. Ügyfélként az elsődleges feladatunk a telefonos kapcsolatfelvétel, amely során vázoljuk az igényeinket a guruló állvány bérlés kapcsán, azaz, hogy mekkora kéne és milyen munkához szeretnénk bérbe venni. Ez alapján már el is készíthető egy árajánlat, amit természetesen nem kell azonnal elfogadni, hiszen mindenki kedvére mérlegelheti a felmerülő költségeket a guruló állvány bérlés tekintetében. Ha sikerül megegyezni az árat illetően, akkor még a kiszállításra sem kell gondunk legyen, hiszen azt is elvégzi a Profirent csapata. Természetesen a visszavétel hasonlóan zajlik, ekkor sem az ügyfélnek kell visszaszolgáltatnia a bérbe vett állványzatot. A cég részéről már csak a végszámla kiállítása maradt hátra. Nagyjából így zajlik a guruló állvány bérlés menete.

A szükséges dokumentumokról a cég weboldalán tájékozódhatunk. Természetesen itt lehetőségünk van megtekinteni a bérelhető guruló állványokat is, vagy ellátogathatunk valamelyik telephelyre, amik országszerte megtalálhatóak. Az állványzat kiszállítása egyénileg is megoldható, ha megvan hozzá a szükséges kapacitás.

A guruló állvány bérlés rugalmas ügyintézéssel történik, ami kezdődhet egy egyszerű ajánlatkéréssel a tisztánlátás végett. Ezzel ügyfélként előre feltérképezhetjük, hogy milyen szerelvények állnak a rendelkezésünkre. Magánszemélyeknek szintén remek lehetőséget kínál lakásfelújítás vagy a homlokzat felújítása során.

Figyeljünk a biztonságos használatra!

Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb egy könnyen mozgatható, guruló állványról dolgozni, mint egy létráról ágaskodni, ami kényelmetlen és esetenként veszélyes. A biztonság kapcsán azt is fontos megemlíteni, hogy nem árt körültekintőnek lenni a telepítése és használata során. Fontos, hogy szilárd talajon helyezzük el, mert a laza talajon megsüllyedhet és felborulhat. Gondoskodjunk az állványzat stabil kitámasztásáról és győződjünk meg arról, hogy nincsenek elektromos vezetékek a közelben. A nedves felületek nem jelentenek problémát, mert a guruló állványok is csúszásmentes járófelülettel vannak ellátva a biztonságos munkavégzés érdekében.

A kínálatban található guruló állványok egészen 12 m magasságig felépíthetőek, ezért bőven eleget tesznek a lakossági felhasználásnak. További előnyük az egyenként szintezhető lábak, amelyek révén lépcsőn is elhelyezhetőek lehetővé téve a kényelmes munkavégzést a legváltozatosabb körülmények között is. Az állvány bérlés minden tekintetben kiváló befektetésnek számít, hiszen megkímél a felesleges kiadásoktól, ennek ellenére lehetővé teszi a legösszetetteb munkálatok elvégzését is.